Vergaderen in de transport: niet makkelijker maar wel leuker

Vergaderen, elke beroepsgroep komt er niet onderuit en dus wordt het ookewel het noodzakelijke kwaad genoemd. Dit komt doordat veel mensen niet van vergaderen houden. Al helemaal niet in de transport of de logistiek bijvoorbeeld. Veel woorden, weinig daden en laten deze mensen nu juist van actie houden. Slaapverwekkend zijn de meeste lange vergaderingen in saaie zalen, om maar niet te spreken van de gespannen sfeer die zou kunnen ontstaan wanneer men het niet met elkaar eens lijkt te kunnen worden.

Voor de logistiek en transport zijn beroepsgroepen waar de mensen meer van doen en actie houden, onder de noemer praatjes vullen geen gaatjes. Maar als je helemaal niet zou vergaderen, vandaar noodzakelijk kwaad, dan zijn de mensen en de afdelingen niet onderling op elkaar afgestemd en kunnen al gauw belangrijke processen in het honderd lopen.

De kracht van de juiste accommodatie

Dat vergaderen een minder geliefd onderdeel van het werk kan zijn, is niet geheel onbekend. Daar heeft Coworking Space Amsterdam oplossingen voor. Als het om kantoor accommodatie gaat weet Coworking Space Amsterdam namelijk kwaliteit neer te zetten.

Zodra je de diverse locaties van Coworking Space in Amsterdam binnenloopt dan zie je meteen dat ze hun vak goed verstaan! Om mee te beginnen, de vergaderruimtes en kantoren die worden aangeboden door Coworking Space Amsterdam bevinden zich allemaal op een prachtige locatie. Dat maakt het vergaderen al snel heel aantrekkelijk, vooral als je het weet te combineren met de wekelijkse afdelingsborrel.

Van de diverse locaties in Amsterdam heeft Coworking Space een flink aantal beschikbaar in hartje centrum. Daar krijgt iedereen wel een positievere kijk van en begint het onvermijdelijke vergaderonderdeel op de betreffende afdeling meer op een afdelingsuitje te lijken.

Onmisbare faciliteiten

Mensen uit de logistiek en vooral ook transport houden van een goeie bak koffie. Dat betekent geen slappe bak of een Haags bakkie en je scoort helemaal punten wanneer je de koffie serveert met wat lekkers of een broodje. Dan kunnen ze straks onderweg er weer lekker tegen aan.

Laten de meeste locaties van Coworking Space Amsterdam uitgerust zijn met een luxe kwaliteit koffiezetapparaat in smaakvolle keukens. En sommige locaties beschikken zelfs over een luxe koffie of thee bar met bediening. Na afloop kunnen ze alvorens ze de truck weer instappen, hun lege kopjes zo de vaatwasser inschuiven. Wel zo handig, geen omkijken meer naar.

Vergaderen; niet makkelijker maar wel leuker

Bij het kiezen van vergaderruimtes en kantoren op Coworking Space Amsterdam locaties worden saaie vergaderruimtes ingeruild voor comfortabele sofa’s, zitjes en launge hoeken met alle gemakken voorzien. Alle ruimtes zijn modern en smaakvol ingericht met fraai meubilair en prachtige plantenbakken.

Aan de entourage zal het dus niet liggen om de wekelijks vergadering tot een geslaagd einde te brengen waarbij iedereen naar tevredenheid terugkijkt wat voor prettige ervaring het is geworden dankzij de accommodaties van Coworking Space op top lokaties in Amsterdam. Het maakt het vergaderen niet makkelijker maar zeker wel leuker en prettiger. Hierdoor werkt iedereen beter met elkaar samen en wordt er ook beter naar elkaar geluisterd.